Smiley face

Tájékoztató a befizetéshez 2019. szeptemberétől

2019-08-08

Tájékoztató ÚSZÁSBEFIZETÉS változásról

Tájékoztató a befizetéshez 2019. szeptemberétől bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva


Kedves Szülők!

 

  1. szeptemberétől szeretnénk a befizetés rendjét megváltoztatni annak érdekében, hogy a jogszabályi előírásoknak jobban meg tudjunk felelni. Az alábbi rendszer kerül bevezetésre:

 

  1. Úszásoktatás díjának fizetési rendszere

Ahogy eddig is, az ebédbefizetéssel egyidőben lehetőség lesz befizetni az úszásoktatás díját is. Ami a változás: a tárgyhónapot megelőző hónapban kell a tárgyhavi úszást befizetni. (Azaz a novemberre vonatkozó alkalmakat októberben kell befizetni.) Mindig teljes hónap kerül beszedésre. Jóváírásra utólag van lehetőség szülői kérelemre. (Pl. november 1-től lehet kérni az október hónapra vonatkozó jóváírást) Az iskola minden hónapban tájékoztatja az uszodát, hogy a tárgyhónapban van-e olyan alkalom, amikor az osztályok biztosan nem tudnak részt venni az oktatáson egyéb iskolai programok miatt. Ezekre természetesen nem szedjük be a pénzt. Amennyiben Önök közül valakinek kényelmesebb, akkor lehetőség van a Kispesti Uszoda főpénztárában is befizetni az úszásoktatás díját. Erre előre meghirdetett időpontokban adunk lehetősége. Emellett lehetőséget adunk, hogy utalással is lehessen teljesíteni a befizetési lehetőséget.

Az utalás menete:

Kedvezményezett neve: Bp. Főv. XIX. Ker Kispest Önkormányzata Kispesti Uszoda

Bankszámlaszám: OTP Bank 11784009-15519119

A megjegyzésben FEL KELL TŰNTETNI kötelezően a gyermek nevét, címét és osztályát; az iskola nevét.

Amennyiben az utalás beazonosítatlan, akkor az elutalt összeg visszautalásra kerül.

Az utalás összegéről minden esetben számla kerül kiállításra, amelyet eljuttatunk az iskolába és ott átvehető.

 

  1. Úszásoktatás jóváírása

A kihagyott órák jóváírására – vezetett jelenléti ív keresztellenőrzésével – a tárgyhót követően, utólag van lehetőség az alábbi módon: e-mailt kell küldeni a gazdasagi@uszoda.kispest.hu címre, amelyben jelzi, hogy gyermeke az adott órákon nem tudott részt venni betegség miatt. Az e-mailhez csatolni kell az orvosi igazolást, illetve az erre a célra rendszeresített, uszoda által elkészített visszaigénylési nyomtatványt. A visszatérítésre két mód lehetséges: amennyiben rendelkezik bankszámlával, akkor az uszoda visszautalja részére a kihagyott órák díjat, illetve amennyiben nem rendelkezik, vagy nem kíván élni ezzel a lehetőséggel, akkor személyesen visszakaphatja az összeget az uszoda főpénztárában.

 

  1. Tanfolyam díja:

Az oktatás alapdíja 550,- forint/fő/alkalom.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

 

Tisztelettel

Kispesti Uszoda Vezetősége