Smiley face

2020-03-15

Egyéb

bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva


Tisztelt Szülők, a miniszterelnök 2020. március 13-ai bejelentése alapján – a koronavírus miatt kialakult rendkívüli helyzetre való tekintettel – a Kispesti Bolyai János Általános Iskola is bezár – határozatlan időre. Figyelemmel kísérjük a hivatalos közleményeket, és igyekszünk nagy figyelemmel megoldani a digitális távoktatást a jövő hét elejére. Egyszerű, mindenki számára követhető, elérhető, ellenőrizhető megoldásokat fogunk alkalmazni. A hét elején megtartjuk online értekezletünket. Olyan felületet fogunk alkalmazni, ahonnan pontosan nyomon tudják követni majd a gyerekek, a szülők, az iskolavezetés, mi a feladata aznap a gyermeknek, az osztálynak, mit kell megtanulniuk, milyen feladatlapot kell elkészíteniük a tanár részére, értékelésre.
Az online ebédbefizetést a szülők intézik, köszönet érte. Ha bármi fennakadás van, írjanak. A kódokat ezután el is küldjük.
Bízom benne, meg tudják oldani, hogy a gyerekek ne jöjjenek iskolába: hogy maradjanak otthon, felügyelettel, ha kell. Ebben a rendkívüli helyzetben összefogást, együttműködést kérek Önöktől. Ahogy eddig is tették-tettük. A cél: vigyázzunk gyerekeinkre, még jobban és másképp: a gyerekek tanuljanak otthon.
Pénteken az iskolát mindenki abban a reményben hagyta el, hogy hétfőn ugyanott folytatja. Kérem, hogy a bennmaradt tornazsákokat, könyveket, személyes tárgyakat szervezetten vigyék haza, hogy kollégáim elkezdhessék a tantermek alapos fertőtlenítő takarítását. Ebben a szervezőmunkában kérem az osztály Szüsze vezetőinek a segítségét.
Hamarosan másképp folytatjuk a munkát, igyekezni fogunk, hogy minden rendben legyen: hogy oktathassunk és nevelhessünk tovább.

Kérés, kérdés esetén az iskola ímélcímén elérhetők vagyunk:
bolyai@iskola.kispest.hu
Röhrig Éva, intézményvezető